HomeFeaturedFocusXiaomi a prezentat oficial seria Redmi 4

Xiaomi a prezentat oficial seria Redmi 4

xiaomi-redmi-4a

Încă de la nivelul numelui ar trebui să stârnească interesul, pentru că este cunoscut faptul că Redmi sunt telefoanele Xiaomi cele mai accesibile, care vin de multe ori cu un raport preț/specificații imbatabil. Și nu cred că se face tocmai acum rabat de la această regulă. Cu atât mai mult cu cât Xiaomi a diversificat și a încercat să ofere câte o alternativă pentru fiecare buzunar. Tocmai de aceea, în loc de un telefon Redmi 4, avem o serie de dispozitive, care conține Redmi 4A, Redmi 4 și Redmi 4 Prime. Sp le luăm rapid la detaliat, pentru că prețurile recomandate de Xiaomi pentru ele sunt extrem de avantajoase.

Redmi 4A, cel mai slab dintre dispozitive, propune o combinație de display HD (720p) de 5 inchi, cu chipset Qualcomm Snapdragon 425 (procesor quad-core de 1,4 GHz – Cortex-A53 și GPU Adreno 308) și o memorie RAM de 2 GB. Stocarea internă de 16 GB, un slot dual-SIM hibrid, camera foto principală de 13 megapixeli, acumulatorul de 3120 mAh, camera foto dedicată selfie-urilor de 5 megapixeli, un Android 6.1 Marshmallow (cu MIUI v.8 peste) și o construcție metalică de tip unibody formează restul informațiilor care contează. Însă, cea mai importantă, a fost păstrată la urmă. Telefonul va costa aproximativ 70 dolari în China, acolo unde se va lansa săptămâna viitoare.

xiaomi-redmi-4

Redmi 4 aduce câteva îmbunătățiri notabile. Păstrează display-ul HD de 5 inchi, protejat acum de o sticlă 2.5D, memoria RAM de 2 GB și capacitatea internă de stocare de 16 GB, precum și slot-ul dual-SIM hibrid. Precum și camera foto frontală de 5 megapixeli. Chipsetul este acum un Qualcomm Snapdragon 430, cu procesor octa-core de 1,4 GHz – Cortex-A53 și GPU Adreno 505. Camera foto principală are un senzor tot de 13 megapixeli, dar vine acum cu phase-detection autofocus și dual-LED flash.  Apare și un senzor pentru citirea amprentei digitale, iar acumulatorul urcă la 4100 mAh. Prețul valabil pentru piața din China este de aproximativ 100 dolari. Telefonul poate fi deja comandat.

Prime, cel mai puternic din familie, ridică rezoluția display-ului la full HD (1080 p), duce chipsetul la Qualcomm Snapdragon 625 (procesor octa-core de 2,0 GHz – Cortex-A53 și GPU Adreno 506), urcă memoria RAM la 3 GB și capacitatea internă de stocare la 32 GB. Totul pentru un preț de aproximativ 130 dolari. Telefonul este și el disponibil de azi.

Dacă vi se par interesante, mai rămâne de găsit un magazin online chinezesc care să livreze și în Europa. Pentru că altă șansă nu prea există, Xiaomi pare țintuită în țara natală, cu mici incursiuni în India.

via Xiaomi

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep