HomeFeaturedFocusXiaomi Mi S, o noua promisiune de smartphone compact

Xiaomi Mi S, o noua promisiune de smartphone compact

Încă lipsește din peisaj un compact Android cu specificații de top, în ciuda deselor promisiuni care scapă către opinia publică de la diverși producători, mai ales de linia a doua, însă nu pe canale oficiale. Așa că, respectiva poziție fiind vacantă, iată că apare un nou candidat, tocmai de la Xiaomi, care a mai lansat speranțe către utilizatorii de Androide cu mâna ceva mai mică și care preferă dispozitive ceva mai mici. Este vorba despre modelul Mi S, care vine cu câteva argumente interesante, deocamdată fără confirmare oficială, motiv pentru care este recomandată și o doză de precauție, mai ales pentru entuziaști.

Și spun asta pentru că o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 821 cu un display 4,6 inchi full HD protejat cu sticlă 2.5D și cu o memorie RAM, pare capabilă să facă față oricărei cerințe. Iar o capacitate internă de stocare de 128 GB, o cameră foto principală cu senzor de 12 megapixeli (Sony IMX378, f/2.0), una frontală de 4 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic home, un acumulator de 2600 mAh cu suport pentru Quick Charge 3.0, accentuează aceeași impresie.

Mi-ar plăcea ca un astfel de smartphone să devină certitudine, chiar dacă îmi plac ecranele ceva mai mari, undeva la 5,2 inchi. Deocamdată sunt destul de sceptic, însă cred că acest gol ar trebui umplut și pe zona de Androide. Altfel se va lăuda doar Apple cu al său iPhone SE, cum că a redescoperit roata.

via AndroidPure

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep