HomeFeaturedFocusCateva zvonuri despre Samsung Galaxy S8

Cateva zvonuri despre Samsung Galaxy S8

galaxy-s8-concept

Era normal să ajungem și aici, la momentul la care apar noi și noi informații despre Galaxy S8, următorul flagship al celor de la Samsung (și un telefon extrem de important în economia companiei), odată la câteva zile. Nu o să insist foarte mult asupra importanței pe care o are succesul acestui viitor smartphone, mai ales în contextul eșecului lui Galaxy Note 7, ci o să trec direct la subiect și o să expun foarte pe scurt care sunt principalele informații ale momentului despre S8.

Sunt legate de ecran, care se pare că va fi un Super AMOLED RGB realizat din materiale ceva mai dure, conferidu-i astfel telefonului mai multă rezistență. Nu se insistă asupra dimensiunii, rămânând practic deschisă discuția asupra celor două diagonale zvonite până acum, de 5,7 și 6,2 inchi. Însă aflăm că suprafața frontală nu va fi deranjată de butonul hardware sau de fanta pentru difuzor. Totul pentru o linie cât mai continuă a designului.

Pe același principiu probabil, aflăm și că jack-ul de 3,5 milimetri pentru căști va fi absent.

Mai mult nu insist pe subiect. Așteptăm materiale mai complete, precum și primele leak-uri cu viitorul smnartphone de top.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep