HomeFeaturedFocusEdward Snowden raspunde intrebarilor voastre pe Twitter

Edward Snowden raspunde intrebarilor voastre pe Twitter

Omul care a pus pe jar cel puțin o țară întreagă (Statele Unite), dacă nu cumva întreaga planetă, Edward Snowden, va oferi un soi de interviu neconvențional pe Twitter. Acest dialog a fost intermediat de unul dintre grupurile de fani care militează pentru reprimirea lui în Statele Unite și anularea acuzațiilor de trădare care i se aduc și va fi găzduit chiar de către CEO-ul Twitter, Jack Dorsey. Însă Edward Sonwden va răspunde și întrebărilor venite din partea publicului (în limita spațiului și timpului disponibile și în măsura în care acestea sunt suficient de pertinente).

Așa că merită ținut minte hashtag-ul #AskSnowden pe Twitter și merită urmărit puțin contul grupului Pardon Snowden în cursul zilei de mâine. Mai multe detalii găsiți în link-ul sursă.

Pentru cei ce nu știu, Edward Snowden a lucrat în serviciul de pază şi sectorul tehnic al serviciului de spionaj american al CIA şi NSA, având astfel acces la informaţiile strict secrete ale serviciului de spionaj american, între care se remarcă cele obţinute prin programul agenţiei NSA PRISM de supraveghere şi spionare a reţelelor de Internet. El a furnizat date secrete lui Glenn Greenwald, care era jurnalist la revista britanică The Guardian, şi care, fără a divulga sursa de informaţii, a publicat în 2013 datele obţinute de la Snowden. La data de 9 iunie 2013 în Hong Kong, Snowden face cunoscut în mod oficial că el este cel care a furnizat gazetei engleze informaţiile secrete. În prezent el este urmărit de serviciul secret american, fiind acuzat de înaltă trădare.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep