HomeFeaturedFocusGionee F5 trece pe la TENAA

Gionee F5 trece pe la TENAA

Asta se traduce prin celebra fotografie realizată de organismul de certificare pentru vânzarea dispozitivelor mobile pe piața din China și prin lista de specificații tehnice ale terminalului, care ajunge în atenția opiniei publice. În plus, aș spune eu, un anunț oficial este iminent. Așa că nu strică să ne aruncăm o privire asupra configurației etalate de acest smartphone, cu atât mai mult cu cât Gionee a fost destul de prezent pe piața din România sub numele de Allview.

Gionee F5 propune un display de 5,2 inchi (TENAA îl listează ca 5,3 inchi, dar este o dimensiune cam atipică) și rezoluție HD, combinat cu un chipset cu procesor octa-core de până la 1,5 GHz și o memorie RAM de 4 GB. O capacitate internă de stocare de 64 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh și un Android 6.0 Marshmallow completează lista cu specificații tehnice.

O listă care nu impresionează cu nimic, dar care, dacă este asortată cu un preț cinstit, îl poate face pe Gionee F5 destul de atractiv. Deocamdată sunt speculații, în momentul anunțului oficial vom vedea și care este strategia producătorului chinez pentru acest smartphone.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep