HomeFeaturedFocusHonor Magic, un smartphone atipic pregatit de Huawei?

Honor Magic, un smartphone atipic pregatit de Huawei?

Am pus un semnul întrebării pentru că informațiile neoficiale care vorbesc despre acest proiect al producătorului chinez sunt puțin cam tulburi. Însă, dacă este să ne luăm după ele, mai avem de așteptat destul de puțin pentru a le verifica veridicitatea, pentru că Huawei va anunța acest smartphone chiar săptămâna viitoare. Așa că vom afla relativ repede dacă au un sâmbure de adevăr.

Zvonurile vorbesc despre un telefon a cărui suprafață frontală este ocupată într-o foarte mare proporție de ecran. Un ecran cu margini foarte subțiri în laterale, nederanjat de difuzoare sau butoane hardware, doar de o cameră foto frontală, plasată pe marginea de sus, foarte îngustă și ea. La fel de îngustă ca cea de jos, care găzduiește un senzor pentru citirea amprentei digitale, insesizabil din punct de vedere fizic. Da, ați ghicit, un fel de răspuns de-al Huawei la Mi MIX-ul celor de la Xiaomi.

Un răspuns despre care, presupunând că este adevărat, nu cunoaștem niciun detaliu de natură tehnică. Dar care, pentru a contrabalansa această lipsă de informații, apare într-o fotografie care îi conferă destulă credibilitate. Vom afla săptămâna viitoare cât adevăr conține acea poză și informațiile pe care le avem până acum despre acest proiect.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep