HomeFeaturedFocusMeizu Band, o bratara de fitness ieftina

Meizu Band, o bratara de fitness ieftina

meizu-band

La evenimentul la care Meizu a prezentat oficial M5 Note, producătorul chinez a anunțat și brățara de fitness Meizu Band. Una exterem de interesantă. Nu atât prin prisma funcțiilor pe care le poate îndeplini, ci mai ales prin perspectiva prețului. Să ai un produs căruia nu pare să îi lipsească niciun feature major pe care alte brățări de fitness similare îl au și care să coste echivalentul a 33 dolari (preț valabil pe piața din China), este mare lucru.

Monitorizarea activităților sportive, monitorizarea pulsului, funcții de ceas, reminder pentru perioadele prea lungi de repaos, certificare IP67 pentru scufundare în apă pentru perioade mai mici de 30 de minute (ceea ce cam exclude monitorizarea activităților nautice), notificări pentru mail-uri, mesaje sau apeluri și o aplicație dedicată care permite inclusiv compararea rezultatelor sportive cu cele ale altor utilizatori și competiții cu aceștia, indiferent de distanța la care se află. Plus un încărcător magnetic inedit.

charging-meizu-band

Eu zic că lista este suficient de cuprinzătoare pentru 33 de dolari și cred că Meizu Band poate fi genul de produs pe care te poți risca să îl comanzi de pe un site chinezesc care livrează și în România. Problema este cu aplicația respectivă, care nu pare să fie disponibilă în Google Play. Eram curios dacă este livrată și în limba engleză.

via PhoneArena

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep