HomeFeaturedFocusMeizu M3X prezentat oficial

Meizu M3X prezentat oficial

meizu-m3x

În cadrul evenimentului la care marea vedetă a fost Meizu Pro 6 Plus, producătorul chinez a mai prezentat un mid-range destul de interesant. Meizu M3X vine cu un ecran full HD (1080p) de 5,5 inchi, în spatele căruia ticăie un chipset MediaTek Helio P20 cu procesor octa-core (4 x 2,3 GHz – Cortex-A53 și 4 x 1,6 GHz – Cortex-A53) și GPU Mali-T880MP2. La nivel de memorii, se disting două variante. Una cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate de stocare de 32 GB și una cu 4 GB de RAM și 64 GB de memorie internă.

Camera foto principală este de 12 megapixeli (același senzor Sony IMX386), cea frontală de 5 megapixeli, acumulatorul de 3200 mAh are abilități de încărcare rapidă, care se face prin USB Type-C. Telefonul poate și dual-SIM, slotul fiind hibrid și putând suporta și microSD. Există și un senzor pentru citirea amprentei digitale, iar sistemul de operare este Android 6.0 Marshmallow.

Arată relativ interesant, însă prețul de aproximativ 290 dolari valabil pentru piața din China (acolo unde telefonul mai este cunoscut și ca Blue Charm X) mi se pare puțin cam mare. Este o apreciere personală, însă timpul ne va arăta dacă greșesc și telefonul se va bucura de succes.

via Meizu

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep