HomeCloud & MobilityPrimul competitor Amazon Echo cu Cortana este o boxa Harman Kardon

Primul competitor Amazon Echo cu Cortana este o boxa Harman Kardon

microsoftecho

Nu mai e o noutate faptul că Microsoft vrea să intre în competiție cu Amazon Echo și Google Home – am scris despre asta acum câteva săptămâni, atunci așteptam să și vedem un prim produs. Nu a fost să fie, însă azi avem ocazia să vedem asta: un produs Harman Kardon care integrează Cortana ne este prezentat într-un scurt material video:

Avem destul de puține detalii utile, dincolo de faptul că un sistem audio Harman Kardon, rotund (sau poate e doar icon-ul Cortana?), cu luminițe și că va avea suport Cortana, că va veni în 2017, nu aflăm.

Până acum Microsoft ne-a arătat că poate să folosească Cortana în frigidere, prăjitoare de pâine, termostate, acum vedem și un sistem audio. Inițial se specula că aparatele care vor oferi Cortana ar putea veni cu display, acum lucrurile par să se schimbe mai ales că prin puțin efort, Cortana poate fi pus ușor și pe un Raspberry Pi cu Windows for IoT.

Și mă aștept ca acest produs promovat de Harman Kardon să fie doar primul dintr-o serie lungă din care Samsung, HTC, LG sau Huawei probabil că nu vor lipsi.

Din acest punct de vedere 2017 o să fie un an interesant în care o să vedem dacă toate promisiunile legate de Microsoft AI și în general de AI, vor deveni realitate.

Că veni vorba, ați folosi așa ceva acasă?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep