HomeFeaturedFocusRock Vent, un suport auto mic si rezistent

Rock Vent, un suport auto mic si rezistent

img_5077

Azi vreau să vă zic câteva cuvinte despre suportul auto pentru smartphone, cu prindere în grila de aerisire, Rock Vent, cel care ne-a oferit posibilitatea de a avea acest titlu cu rimă și pe care partenerii noștri de la MobileDirect ni l-au trimis spre testare.

Suportul testat este universal și poate fi utilizat cu orice smartphone de maxim 6 inch, clema fiind ajustabilă până la 90 milimetri. Eu l-am folosit cu un iPhone 6 și cu LG G5.

img_4100

Ambele telefoane stau foarte bine în suport, chiar și pe drumuri neasfaltate (în câteva luni de folosință nu mi s-a întâmplat să cadă telefonul din suport sau suportul din grilă). Marginile suportului sunt din silicon atât pentru a nu deteriora telefonul cât și pentru a ajuta la aderența acestuia când stă în suport.

whatsapp-image-2016-11-06-at-11-30-35

whatsapp-image-2016-11-06-at-11-30-12

Mai jos câteva dintre avantajele acestui suport:

  • Suportul se poate învârti 360 grade, nefiind necesar să îl scoateți din grila de ventilație pentru a schimba orientarea telefonului.
  • Telefonul poate fi băgat și scos din suport foarte rapid cu o singură mână.
  • Este foarte mic și se integrează foarte bine în bord.
  • Prinderea în sistemul de ventilație este foarte rezistentă.

Dezavantaje nu prea văd, eu îl am în mașină de câteva luni și nu s-a deteriorat deloc. Dacă vreți un suport de mașină mic, și care să vă țină telefonul bine în timpul călătoriilor eu va recomand cu mare drag suportul acesta de la Rock.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep