HomeMobileAndroidSa fie oare acesta HTC 11? Cu un nou design si specificatii...

Sa fie oare acesta HTC 11? Cu un nou design si specificatii high-end

HTC_11

Pe final de an avem parte nu numai de discuții intense legate de Galaxy S8 ci și de primele detalii despre următorul flagship al HTC. Despre HTC 11 e posibil să avem primele detalii direct din China, unde au apărut pe Weibo mai multe poze și chiar specificații le flagship-ului.

Că sunt sau nu adevărate, încă nu știm. Sună însă bine ceea ce ni se transmite: HTC 11 va veni cu un display de 5.5 inci, QHD (mai mare decât cel al HTC 10, dar păstrează aceiași rezoluție). Viitorul flagship va veni cu procesor Snapdragon 835 (cel abia anunțat de Qualcomm) și tehnologie Quick Charge 4.0, 8 GB RAM (?!), 256 GB pentru stocare, cameră principală de 12 MP și una de 8 MP pentru cea frontală iar bateria ar putea de fi de 3700 mAh, o creștere semnificativă față de cei 3000 mAh din HTC 10.

Împreună, procesorul Qualcomm Snapdragon 835 și o baterie de 3700 mAh ar trebui să ofere o autonomie impresionantă și o performanță extrem de bună.

Luându-ne după poze, HTC 11 va avea un display mai mare și vor dispărea difuzoarele de pe fața aparatului. Nu arată neapărat revoluționar.

Dar să nu ne grăbim cu concluziile, mai ales că nu știm încă dacă informațiile sunt adevărate sau nu.

via TR

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep