HomeFeaturedFocusSa fie oare Asus ZenFone 3 Zoom?

Sa fie oare Asus ZenFone 3 Zoom?

Deocamdată este doar Asus Z01HDA și tocmai a trecut pe la TENAA pentru certificarea în scopul vânzării pe piața din China, prilej cu care, în cel mai tradițional mod cu putință și-a arătat o mare parte din specificațiile tehnice, plus poza pe clasicul fundal albastru deschis. Însă în spatele acestui nume de cod s-ar ascunde modelul ZenFone 3 Zoom, cel puțin așa afirmă voci din piață. Până la o certificare oficială, care să facă lumină și în ceea ce privește numele comercial al acestui terminal de la Asus, putem să ne uităm puțin pe specificațiile sale tehnice, pentru a-l putea așeza într-o anumită zonă a spectrului Android-elor.

O combinație de display full HD de 5,5 inchi și chipset Qualcomm Snapdragon  625 deschide lista de trăsături. Care se diversifică brusc la nivel de memorii, acolo unde avem variante cu 2, 3 sau 4 GB de RAM și capacități interne de stocare de 16, 32 sau 64 GB. Nu se știe încă dacă sunt împerecheate în ordine, așa cum ar fi normal și cum cred eu că se va întâmpla, sau există și combinații intermediare.

La nivel de cameră foto se poate observa un sistem dual camera, care se pare că va avea doi senzori de 13 megapixeli. Tot 13 megapixeli are și camera frontală. Acumulatorul are o capacitate de 4850 mAh, sistemul de operare este un Android 6.0.1 Marshmallow, iar pe spatele construcției ce pare a fi metalică se găsește și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Așa cum vă spun de obicei, atunci când un smartphone trece pe la TENAA este destul de aproape de anunțul oficial. Eu estimez că nu mai târziu de ianuarie îl vom vedea la față.

via Times News

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep