HomeChestii VerziStatiile de incarcare pentru EV-uri ChargePoint vizibile in Apple Maps

Statiile de incarcare pentru EV-uri ChargePoint vizibile in Apple Maps

Nu știu sincer dacă aplicația de navigație Apple Maps avea și până acum această facilitate, însă ei afirmă că au introdus în hărțile din Statele Unite peste 30.000 de puncte de încărcare pentru vehicule cu motorizare electrică aparținând rețelei ChargePoint.

Este o realizare destul de mare și un pas înspre normalitate, cel puțin din punctul meu de vedere. O astfel de funcție inclusă în toate aplicațiile majore de navigație ar trebui să fie obligatorie în măsura în care ne dorim să creștem infrastructura necesară pentru ca adopția de vehicule electrice, EV-uri, să crească într-adevăr.

Nu este vorba, cei de la ChargePoint au deja aplicații dedicate, atât pe iOS, cât și pe Android, în care prezintă rețeaua lor și punctele de încărcare disponibile. Însă parcă este mult mai normal să nu fi nevoit să ieși din navigație și să deschizi o altă aplicație, ci să poți să alegi cel mai apropiat punct de încărcare disponibil și să stabilești cea mai rapidă rută înspre el, atunci când acest lucru este necesar.

Citiți continuarea pe EVmagazine.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep