HomeFeaturedFocusWindows 10 Creators Update va beneficia de un mod de lucru optimizat...

Windows 10 Creators Update va beneficia de un mod de lucru optimizat pentru jocuri

windows-10-xbox-gaming-980x493

Recent a ajuns pe net build-ul 14997 de Windows 10 Insider Preview, iar în urma instalării și analizării, s-a descoperit că în el e prezentă opțiunea ”Game Mode”. Și după cum probabil intuiți, folosirea sa ar trebui să concentreze toate resursele PC-ului pe rularea jocului activ, asta însemnând probabil și blocarea chestiilor adiacente – notificări, programe care funcționează în fundal etc. – totul pentru ca experiența de gaming să fie cea mai bună.

Ideea e foarte bună, producătorii de soluții de securitate folosind de mult timp așa ceva – activarea sa presupunând reducerea semnificativă a operațiilor de scanare din fundal. Mă gândesc că pe un sistem de generație nouă, cu suficient RAM, harddisc rapid și un CPU Core i7, Game Mode nu va aduce niciun fel de plus utilizatorului. Însă pe configurații mai vechi, eliberarea resurselor ar trebui să fie o chestie utilă și cu un spor semnificativ de performanță.

Revenind la Windows 10 și ”Game Mode”, acesta va veni probabil în următorul build Insider Preview (nu m-ar mira să iasă în a doua săptămâna din ianuarie) și ne va ajuta să facem mai multă lumină în această direcție.

Sună bine. Cel puțin pentru pasionații de gaming pe PC.

via WC

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep