HomeEvenimenteCESAlcatel A3 XL a fost prezentat oficial

Alcatel A3 XL a fost prezentat oficial

TCL este extrem de activ pe două fronturi. După ce a ținut să arate că este implicat intens în dezvoltarea terminalelor BlackBerry (chiar dacă producătorul canadian a încercat să dea altă impresie), iată-i acum pe scena CES-ului de anul acesta cu un nou mid-range Alcatel. Da, TCL produce și pentru Alcatel și pentru alte brand-uri mai mici și locale. Alcatel A3 XL este un terminal care pare a se adresa consumatorilor de conținut multimedia care au un buget limitat.

Spun asta pentru că lista de specificații tehnice este deschisă de un display IPS de 6 inchi, cu rezoluție HD (720p) care poate părea cam mică pentru această dimensiune. Un chipset MediaTek MT8735B cu procesor quad-core de 1,1 GHz motorizează acest phablet și pare subdimensionat pentru vremurile actuale. O memorie RAM de 1 GB, o capacitate internă de stocare de 8 GB (care se poate extinde prin microSD), o cameră foto principală cu senzor de 8 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un acumulator de 3000 mAh și, culmea, un senzor pentru citirea amprentei digitale completează configurația acestui smartphone.

Chiar dacă nu au fost făcute încă publice detalii legate de prețul său, există intenția ca Alcatel A3 XL să fie disponibil inclusiv în Europa, ceea ce îl face destul de interesant. Mă aștept să nu coste mult, un preț mare chiar nu s-ar justifica deloc. La un preț avantajos, ar putea avea ceva trecere. Trebuie să recunosc că în unele combinații de culoare nu arată chiar rău.

Cei care nu se împacă cu dimensiunile mari la telefoane, au și ei motive să fie optimiști dacă îi atrage cumva această serie. Din denumirea acestui terminal pare să se înțeleagă că vor urma și alți membrii în familie, cu dimensiuni ceva mai normale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep