HomeMobileAndroidAsus a prezentat oficial Zenfone 3 Zoom si Zenfone AR

Asus a prezentat oficial Zenfone 3 Zoom si Zenfone AR

Cred că nu greșesc când spun că lumina reflectoarelor din prima zi de CES a fost acaparată în mare măsură de Asus, care a prezentat două modele noi de smartphone: Zenfone 3 Zoom si Zenfone AR. Și o să le abordăm invers față de cum le-am enumerat până acum, pentru că Asus Zenfone AR chiar este impresionant. Nu doar pentru că este al doilea smartphone care oferă suport pentru Google Tango, platforma Google pentru realitate augumentată (AR), dar în același timp vine și cu suport pentru Google Daydream, platforma pentru realitate virtuală (VR) a celor de la Google. În plus, pentru entuziaști, vine cu o memorie RAM de 8 GB (o nouă premieră), așa că are toate ingredientele necesare pentru a fi declarat vedeta zilei.

Dincolo de memoria RAM impresionantă, terminalul vine cu un display AMOLED QHD de 5,7 inchi în spatele căruia ticăie un chipste Qualcomm Snapdragon 821. O cameră foto principală cu senzor de 23 megapixeli (Sony IMX318, OIS, EIS) completează lista cu specificații de top. Tot pe spate se mai găsesc doi senzori foto, necesari pentru Google Tango. Alte detalii de natură tehnică probabil că vor ieși la iveală pe măsură ce se va apropia momentul disponibilității, programate undeva în al doilea trimestru al anului.

În ceea ce-l privește pe Zenfone 3 Zoom, acesta este construit în jurul unui sistem dual-camera cu doi senzori de 12 megapixeli și cu capacitatea de zoom optic de 2.3X. Telefonul vine cu un display full HD (1080p) de 5,5 inchi, protejat cu Gorilla Glass 5, un chipset Snapdragon 625, o cameră foto frontală de 13 megapixeli, mai multe versiuni de memorie, cea de top cu 4 GB de RAM, senzor pentru citirea amprentei digitale și un acumulator de 5000 mAh. Nu va avea direct Android Nougat, venind echipat cu versiunea Marshmallow.

Telefonul va fi disponibil încă de luna viitoare. Probabil că atunci vor apărea și primele detalii legate de prețul său.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep