HomeFeaturedFocusASUS Zenfone Pegasus 3S anuntat oficial

ASUS Zenfone Pegasus 3S anuntat oficial

 

Producătorul taiwanez a prezentat un succesor al lui ASUS Pegasus 3. Un nou terminal din zona de mid-range, care aduce în prim plan câteva trăsături tehnice inedite. Poate că nu are chiar cel mai competitiv preț, aproximativ 290 dolari pe piața din China lasă loc de suficiente opțiuni, unele chiar cu un raport preț/specificații mai atractiv, însă se poate dovedi o alternativă interesantă pentru utilizatorii care fie urmăresc acest brand, fie sunt atrași de specificațiile aparte aduse de Pegasus 3S.

Spre exemplu, acumulatorul cu capacitate de 5000 mAh este o astfel de caracteristică. Ar trebui să asigure o autonomie peste medie. Și Android-ul 7.0 Nougat poate fi un argument de vânzare.

Restul configurației este compus dintr-un chipset MediaTek MT6750 cu procesor octa-core de 1,5 GHz și GPU Mali-T860 MP2, ajutat de o memorie RAM de 3 GB, o capacitate de stocare ce poate fi de 32 sau de 64 GB (și poate fi extinsă prin microSD), un display IPS HD (720p) de 5 inchi, protejat cu sticlă 2.5D, o cameră foto principală de 13 megapixeli, o cameră frontală de 8 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale, abilități dual-SIM, conectivitate LTE. Mai trebuie evidențiată construcția metalică de tip unibody, care, deși subiectiv, poate conta în alegerea unui smartphone.

Trăgând linie, este un smartphone interesant, care poate reprezenta o alternativă. Telefonul va fi disponibil de la sfârșitul acestei luni, în mai multe piețe din Asia, fără detalii despre o eventuală disponibilitate pe piețe mai occidentale.

via GSM Arena

 

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep