HomeFeaturedFocusCateva detalii despre HTC U Play

Cateva detalii despre HTC U Play

Producătorul taiwanez are programat pe 12 ianuarie un eveniment de lansare care, sub numele de For U, își propune să aducă în atenția opiniei publice cel puțin două terminale. Iar zvonurile spun că acestea vor fi HTC U Play, un terminal de dimensiuni normale și un phablet cu display de 6 inchi, numit HTC U Ultra, cu nume de cod Ocean. De aici probabil confuzia de acum câteva zile cu Ocean Play, care până l-a urmă s-a dovedit doar un zvon fals.

S-ar pute să mai apară în peisaj și alte terminale, se vorbește despre un Ocean Note, însă noi o să ne concentrăm puțin asupra lui HTC U Play, pentru că via @OnLeaks au ieșit la iveală câteva trăsături ale acestui smartphone. Se pare că U Play va avea un display de 5,2 inchi, protejat cu sticlă 2.5D, pentru un efect de curbare. Mă îndoiesc că va fi cu adevărat curbat, în stilul edge de la Samsung. De asemenea, se spune că telefonul nu va avea jack-ul de 3,5 mm pentru căști și că terminalul va pune accentul destul de puternic pe calitatea fotografiilor pe care le realizează.

Sunt curios dacă HTC va reuși să se reinventeze și să aducă ceva inedit în acest peisaj al smartphone-urilor, care parcă a devenit destul de monoton de ceva vreme.

via @OnLeaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep