HomeFeaturedFocusNoi detalii despre Oppo Find 9

Noi detalii despre Oppo Find 9

Dacă tot am văzut că Oppo R9 s-a înscăunat ca cel mai vândut smartphone din China, detronându-l pe fostul rege iPhone 6s, atunci putem să mai adăugăm o distincție în panoplia celor de la Oppo. De această dată ea merge către modelul Oppo Find 9, în mod clar cel mai zvonit smartphone din ultimii ani. Am tot auzit detalii despre Find 9 și, când ne-am fi așteptat să apară oficial, un nou set de zvonuri a ieșit la iveală. Configurația sa se modifică în mod regulat, așa că lumea nu cred că mai tresare la auzul numelui său. Totuși, cei de la Oppo nu par să se dea bătuți, așa că iată o nouă avalanșă de specificații ale viitorului flagship de la Oppo. Frumoase, atractive, dar privite cu scepticism de cei care s-au săturat să îl tot aștepte.

Potrivit acestor ultime informații, Oppo Find 9 va avea două variante. Una cu chipset Qualcomm Snapdragon 835 , cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB și una cu chipset Qualcomm Snapdragon 653, memorie RAM de 4 GB și stocare de 64 GB. Dacă adăugăm și un display QHD de 5,5 inchi, o cameră foto principală cu senzor de 21 megapixeli, una frontală de 16 megapixeli și un acumulator de 4100 mAh, avem imaginea unui adevărat flagship. Dar oare mai credem în ea?

Iar statura de flagship se pare că se va regăsi și la nivel de preț, acolo unde varianta de bază, cea mai slabă, va costa aproximativ 580 dolari, preț valabil pentru piața din China.

via AndroidPure

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep