HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Samsung Galaxy C7 Pro

FOTO: cum arata Samsung Galaxy C7 Pro

Despre Samsung Galaxy C7 Pro am tot vorbit, mai ales că o parte importantă din specificațiile acestui viitor smartphone a ieșit la iveală și a făcut turul presei de specialitate, cu ocazia unor vizite prin benchmark-uri sau pe la instituțiile care oferă diverse certificări. Acum avem și o fotografie cu acest terminal, una care se vrea a fi o fotografie de presă oficială, pregătită pentru momentul lansării.

Și dacă tot am vorbit despre anunțul oficial, moment pe care îl tot așteptăm, aș îndrăzni să spun că începe să fie mai important decât fotografia în sine. Parcă prea așteptăm acest telefon și toată seria nouă Galaxy C, care a primit un Pro în coadă și care, pe lângă Galaxy C7 Pro și C5 Pro, despre care am mai tot discutat, va avea și un Samsung Galaxy C9 Pro. O serie care se va plasa pe zona de mid-range și de la care Samsung probabil că are așteptări destul de mari, dacă e să ne luăm după meticulozitatea cu care o pregătește. Ca recapitulare, Samsung Galaxy C7 Pro este un phablet cu un display de 5,7 inchi și 1080p, cu chipset Qualcomm Snapdragon 626, cu memorie RAM de 4 GB, stocare internă de 64 GB, camere foto de 16 megapixeli (atât cea principală, cât și cea frontală), cu acumulator de 3300 mAh.

Arată bine, iar prețul speculat pentru zona euro, de 380 euro, nu este tocmai rău. Însă până la o confirmare oficială, pe care o tot așteptăm, rămân puțin rezervat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep