HomeFeaturedFocusGionee a prezentat oficial Steel 2

Gionee a prezentat oficial Steel 2

Este vorba despre un smartphone care, privit prin perspectiva raportului preț/specificații și prin istoricul pe care compania producătoare îl are cu Allview, are ceva șanse să ajungă, sub un alt nume, evident, pe piața din România. Cred că încă mai funcționează colaborarea dintre cele două companii, iar noul Steel 2 pare genul de terminal care se pretează destul de bine la piața românească. Sau mai bine spus, la buzunarele consumatorilor de pe plaiurile mioritice.

Gionee Steel 2 este construit în jurul unei combinații de chipset MediaTek MT6737 (cu procesor quad-core) cu un display HD (720p) de 5 inchi și cu o memorie RAM de 3 GB. Combinație care arată destul de limpede poziționarea acestui smartphone pe zona de mid-range. Capacitatea internă de stocare poate fi de 16 sau de 32 GB, iar lista de specificații tehnice este completată de o cameră foto principală de 8 megapixeli, una dedicată selfie-urilor de 5 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic home și un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh, care ar trebui să asigure o autonomie peste medie.

Sistemul de operare este un Android 6.0 Marshmallow cu interfața celor de la Gionee, Amigo 3.5 peste.

Din punct de vedere comercial, telefonul va fi disponibil în scurt timp (deja se pot înregistra precomenzi) la un preț de aproximativ 190 dolari, valabil pentru piața din China, pentru varianta cu memorie internă de 16 GB. Destul de atractiv, de aici părerea mea că s-ar potrivi și pe piața din România. Acolo unde, dacă va ajunge vreodată, cu siguranță va avea un alt preț.

via TimesNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep