HomeFeaturedFocusHuawei lanseaza P8 Lite (2017) inclusiv in Europa

Huawei lanseaza P8 Lite (2017) inclusiv in Europa

Poate părea puțin ciudat faptul că producătorul chinez vine cu o versiune îmbunătățită a lui P8 Lite, un telefon de aproape doi ani, sărind cumva peste succesorul acestuia, Huawei P9 lite. Însă dacă ne uităm mai atent la faptul că P8 Lite încă se mai vinde destul de bine, în mod surprinzător, poate că mișcarea începe să aibă logică. Mulți operatori și multe magazine online de specialitate încă mai au în ofertă Huawei P8 Lite și prețul extrem de atractiv, în combinație cu specificații încă actuale pe zona de mid-range, face ca telefonul să aibă căutare. Probabil că tocmai pe rezonanța acestui nume s-au bazat chinezii când au venit cu acest succesor care pare pe măsura moștenirii pe care o preia.

Telefonul este construit în jurul platformei proprietare Kirin 655 cu procesor octa-core de până la 2,1 GHz (Coretex-A53) și GPU Mali-T830MP2. Acesta este ajutat de o memorie RAM de 3 GB, în timp ce capacitatea internă de stocare este de 16 GB. Toate sunt ascunse în spatele unui display IPS full HD (1080p) de 5,2 inchi ce pare protejat de sticlă 2.5D pentru un efect de curbare. Camera foto principală este dotată cu un senzor de 12 megapixeli, cea frontală are 8 megapixeli, acumulatorul este de 3000 mAh, iar senzorul pentru citirea amprentei digitale este plasat pe partea din spate, acolo unde telefonul schimbă plasticul pe o sticlă strălucitoare. O altă caracteristică notabilă este sistemul de operare Android 7.0 Nougat.

Poate că acest anunț vine destul de aproape de cel așteptat pentru seria P10. Însă faptul că telefonul se îndreaptă spre Europa, acolo unde va avea un preț de aproximativ 240 euro, este îmbucurător. Probabil că odată cu apariția sa, bătrânul P8 Lite (cel original) va fi în sfârșit oprit de la comercializare.

via ComputerBild

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep