HomeFeaturedFocusLenovo MIIX 720, concurent pentru Surface Pro?

Lenovo MIIX 720, concurent pentru Surface Pro?

Eu zic că da, pentru că vorbim despre o tabletă de 12 inchi cu Windows, cu tastatură fizică detașabilă și cu niște specificații deloc de neglijat. În plus, Lenovo este chiar îndreptățită să considere acest produs un concurent pentru Surface Pro (generația a patra și, de ce nu, poate chiar și următoarea), pentru că MIIX 720 face parte dintr-o serie care a mai avut ceva membri pe piață.

Așa cum spuneam, dispozitivul chinezilor de la Lenovo vine cu un display de 12 inchi protejat cu Gorilla Glass, cu aspect 3:2 și cu o rezoluție de 2880 x 1920 pixeli, ceea ce duce densitatea la 280 pixeli. În spatele acestui ecran pulsează un chipset Intel pe arhitectură Kaby Lake. În configurația de top, memoria RAM poate ajunge până la 16 GB DDR4, iar capacitatea de stocare până la 1 TB SSD. Dacă adăugăm promisiunea producătorului chinez de autonomie de 8 ore la utilizare continuă, dimensiunile destul de compacte, de 292 x 210 x 8,9 milimetri, greutatea de doar 780 grame și posibilitățile extinse de conectivitate (un port USB 3.1 Type-C, unul USB 3.0, unul USB 2.0 și un Thunderbolt 3), avem imaginea unui produs destul de atractiv.

Un produs cu un preț de pornire de 999 dolari. Preț care ridică semnul de întrebare din titlu. Se poate bate acest Lenovo MIIX 720 cu un Surface Pro de generația a patra? Din punctul de vedere al aspectului, sigur sunt asemănări izbitoare, Lenovo s-a inspirat de la Microsoft în mod evident. Ceea ce nu este tocmai rău.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep