HomeFeaturedFocusAu aparut noi imagini cu ceasul smart Halfbeak al HTC

Au aparut noi imagini cu ceasul smart Halfbeak al HTC

HTC-Smartwatch-2

Despre ceasul smart ”Halfbeak” al HTC, făcut în colaborare cu Under Armor am aflat primele detalii anul trecut, când o poză similară a ieșit pe net, arâtându-ne un proiect ce părea oprit. Acum, avem parte de un nou set de imagini, în care vedem mai mult decât un prototip uitat pe un raft. Este vorba tot despre un model negru cu brățară roșie pe care avem vizibile câteva din seriile de identificare ale prototipului.

HTC-Smartwatch-630x840HTC-Smartwatch-5-630x840

Interesant este că ceasul pare să fie exact același pe care l-am văzut și la finalul anului trecut, cu senzor pentru citirea bătăilor inimii și butoane pe partea dreaptă, un design circular și brățară de silicon/cauciuc. Versiunea de Android Wear este veche (1.3), la fel și Google Play Services (7.8.99), corespunzătoare unei perioade de la mijlocul lui 2015.

HTC-Smartwatch-11-630x630

E firesc să ne punem întrebarea de ce reapare acum, înainte de Mobile World Congress. Zvonurile spun că ar putea fi vorba de un preambul al ceasului smart HTC One Watch, cu Android Wear 2.0, probabil gata să fie prezentat la MWC.

Nu e nimic sigur însă dacă ceasul e un produs real, gata să fie prezentat, cu siguranță îl vom vedea în poze mai actualizate în foarte scurt timp – știm cu toții că HTC nu se pricepe deloc să țină secrete produsele pe care are de gând să le lanseze.

Eu unul sper ca HTC să nu intre în hora smartwatch, sau măcar nu acum – o piață care stagnează deja de doi ani și în care profitul e mic. Pătrunderea acum și mai ales în condițiile deloc bune de profitabilitate a HTC nu are niciun sens.

via androidauthority

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep