HomeFeaturedFocusAcer Liquid Z6E listat oficial in Europa

Acer Liquid Z6E listat oficial in Europa

Fără să fi beneficiat de vreun eveniment de lansare sau anunț oficial venit din partea producătorului taiwanez de smartphone, Acer Liquid Z6E apare în ofertele mai multor magazine online din Europa. Mai exact în Olanda, acolo unde afișează un preț extrem de atractiv, de doar 100 euro, fără obligații contractuale. Sună destul de frumos, așa că haideți să vedem împreună cam ce are de oferit acest nou membru al familiei de smartphone Acer Liquid Z6, o familie prezentată oficial în toamna anului trecut.

Telefonul este construit în jurul unui display HD (720p) de 5 inchi, în spatele căruia ticăie un procesor quad-core de 1,3 GHz (chipset MediaTek), ajutat de o memorie RAM de 1 GB. O capacitate internă de stocare de 8 GB, o cameră foto principală de 5 megapixeli, una frontală de 2 megapixeli și conectivitatea LTE asigură o listă de specificații modestă, dar care pare să își poată face treaba dacă primește sarcini uzuale.

Personal nu sunt adeptul entry-level-urilor, însă de când am testat Alcatel POP 4 mi-am schimbat puțin viziunea despre ele. Așa că și Acer Liquid Z6E poate fi o opțiune interesantă, mai ales pentru utilizatorii care au un buget limitat. Am văzut că este împachetat și cu anumite oferte de la operatorii din Olanda, așa că poate fi și mai atractiv din punct de vedere financiar.

via AndroidPlanet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep