HomeFeaturedFocusLeEco X10 trece prin GFXBench

LeEco X10 trece prin GFXBench

Ocazie cu care își arată o mare parte din trăsăturile sale tehnice și către opinia publică. Iar impactul ar trebui să fie destul de puternic, pentru că vorbim de câteva detalii destul de uimitoare. În primul rând avem un sistem dual-camera pe partea din spate a telefonului, cu doi senzori de 12 megapixeli, dar și, atenție, un sistem dual-camera frontal, cu doi senzori de 16 megapixeli, care îi va face pe fanii selfie-urilor să tremure de emoție.

Nici restul configurației listate în GFXBench nu este mai prejos și include un chipset Qualcomm Snapdragon 821, o memorie RAM care poate fi de 4 sau de 6 GB, o capacitate internă de stocare ce poate fi de 32 GB sau de 64 GB, un display QHD de 5,7 inchi și un Android 6.0 Marshmallow. Evident, există încă multe spații lăsate libere în lista de specificații tehnice a acestui LeEco X10 (care, spun unii, se mai numește și LeEco X850).

Probabil că se vor umple aceste spații libere în momentul apariției oficiale a telefonului. Unele voci spun că se va întâmpla tot în cadrul MWC-ului care începe să bată la ușă.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep