HomeFeaturedFocusLG X300 prezentat oficial

LG X300 prezentat oficial

Producătorul coreean a prezentat oficial un nou smartphone. Este vorba despre modelul X300, un entry-level care ridică ceva pretenții pentru categoria respectivă și care are toate șansele să facă ceva cifre de vânzări. Mai ales că telefoanele entry-level și mid-range de la LG s-au mișcat destul de bine în ofertele operatorilor. Însă, până acolo, este nevoie de o disponibilitate globală, detaliu pe care cei de la LG nu l-au prea atins în cadrul prezentării oficiale făcută acestui smartphone tocmai în țara natală.

Oricum, ne vom arunca o privire rapidă asupra lui LG X300, tocmai plecând de la premisa că nu va rămâne captiv pe piața din Coreea.

Telefonul este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 425, cu procesor quad-core de 1,4 GHz, care lucrează în tandem cu o memorie RAM de 2 GB. Încă odată o spun, mă bucură să văd că tot mai des cantitatea minimă de memorie RAM a ajuns la 2 GB și ne întâlnim tot mai rar cu memorii mai mici de 2 GB. Ecranul lui LG X300 este un LCD HD (720p) de 5 inchi, capacitatea internă de stocare este de 16 GB, camera foto principală are un senzor de 13 megapixeli, cea frontală unul de 5 megapixeli, acumulatorul are o capacitate de 2500 mAh. Există și conectivitate LTE, iar ca surpriză, versiunea de Android este 7.0 Nougat.

Prețul stipulat pentru piața din Coreea este de aproximativ 210 dolari, ceea ce cam lasă loc de alternative ceva mai atractive din perspectiva raportului preț/specificații. Rămâne de văzut dacă acest smartphone se va bucura de o disponibilitate globală, ceea ce i-ar mai deschide puțin perspectivele de succes.

via LG

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep