HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Moto G5

Cateva detalii despre Moto G5

Este vorba despre viitorul smartphone al celor de la Motorola, urmașul lui Moto G4, despre care au ieșit la iveală suficiente detalii tehnice încât să ne permită să ne facem o impresie despre zona în care se va plasa și poate chiar și publicul pe care îl va ținti. Ultima sursă de informații neoficiale despre acest terminal este chiar FCC-ul, acolo unde Moto G5 a trecut pentru a culege toate certificările necesare comercializării pe piața din Statele Unite. Se pare că a fost însoțit în această vizită de fratele său mai mare, Moto G5 Plus. Dar deocamdată ne oprim cu detaliile doar asupra lui Moto G5.

Telefonul este construit în jurul unui display de 5,5 inchi, rezoluție full HD, în spatele căruia va ticăi un chipset cu procesor octa-core, ajutat de o memorie RAM care poate fi de 2 GB sau de 3 GB. Capacitatea internă de stocare poate varia și ea, fiind de 16 sau de 32 GB. Camerele foto sunt de 13 megapixeli, cea principală și respectiv de 5 megapixeli cea frontală. Acumulatorul va avea o capacitate de 3000 mAh. În continuare nu se spune nimic despre senzorul pentru citirea amprentei digitale, lucru care începe să fie un minus în această categorie de smartphone.

Nu sunt informații oficiale, iar confirmarea lor va veni doar pe 28 februarie, dată la care se spune că vom asista la prezentarea oficială a lui Moto G5 și probabil și a fraților săi.

via MotoG3.com

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep