HomeFeaturedFocusZTE BA602 certificat de TENAA

ZTE BA602 certificat de TENAA

De obicei, după o astfel de vizită, ies la iveală detaliile tehnice despre terminalul în cauză. În situația particulară a lui ZTE BA602, avem sub un singur nume mai multe versiuni de smartphone. Și, judecând după specificațiile entry-level pe care le afișează această viitoare familie, nu ar fi exclus ca aceste terminale să ajungă să fie vândute sub brandul operatorilor și pe piețele occidentale. Vodafone și-a pus de nenumărate ori numele pe telefoane ZTE, la fel și Orange, într-un trecut ceva mai îndepărtat. Așa că viitorul smartphone de la ZTE merită câteva clipe de atenție.

Un display HD (720p) de 5,5 inchi ascunde în spatele său un chipset cu procesor quad-core de 1,25 GHz. La nivel de memorii se disting vreo trei variante: una cu 1 GB de RAM și stocare internă de 8 GB, una cu memorie RAM de 2 GB și capacitate de stocare de 16 GB și una de top, cu 3 GB de RAM și memorie internă de 32 GB. Camerele foto sunt doar de 8 megapixeli, cea principală și respectiv 2 megapixeli cea frontală. Un Android 6.0 Marshmallow și un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh completează lista de specificații tehnice care se cunosc până în acest moment.

De asemenea, pe partea din spate a terminalului se poate observa și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Nu este nimic spectaculos, însă nici la nivel de prețuri nu ar trebui să existe surprize. Cel puțin neplăcute: mă aștept la prețuri foarte mici și, așa cum am spus-o, nu exclud posibilitatea de a vedea aceste telefoane în ofertele operatorilor, vândute sub propriul nume.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep