HomeFeaturedFocusXiaomi a lansat un Redmi Note 4 cu Snapdragon 625

Xiaomi a lansat un Redmi Note 4 cu Snapdragon 625

Este vorba despre versiunea globală a modelului Xiaomi Redmi Note 4 din China, prezentat în vara anului trecut, care venea echipat cu un chipset MediaTek Helio X20. Însă nu ar trebui să ne entuziasmăm prea tare, versiune globală înseamnă, în accepțiunea celor de la Xiaomi, una dedicată pieței din India. Cam aici se oprește curajul producătorului chinez, pe care eu unul încă nu îl înțeleg atunci când vine vorba de strategia sa comercială. Cine știe, poate că odată va face și mult promisul pas cel mare și va deveni disponibil oficial și direct și în piețele occidentale.

Până atunci însă, să ne uităm puțin la versiunea cea globală de Redmi Note 4, care vine și cu alte schimbări dincolo de alegerea unui chipset diferit. Pe lângă integrarea unui Qualcomm Snapdragon 625 cu procesor octa-core de 2,0 Ghz, terminalul vine și într-o versiune cu 4 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB. În rest, se moștenesc de la modelul din China atât variantele de memorie, cât și restul specificațiilor tehnice. Poate doar promisiunea de Android 7.0 Nougat să mai merite notată.

Din punct de vedere fizic, cele două variante de Redmi Note 4 sunt identice.

Partea frumoasă vine atunci când vorbim de prețuri, care par ceva mai mici decât astă vară. Lucru până la urmă firesc. Varianta cu 4 GB de memorie RAM și stocare de 64 GB, cea de top, va costa echivalentul a 190 dolari, ceea ce sună destul de frumos și oferă un raport preț/specificații chiar atractiv.

via XDA Developers

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep