HomeEvenimenteCESUn altfel de device de fitness: inelul Motiv

Un altfel de device de fitness: inelul Motiv

Motiv-Ring-1-1600x879

Observ că în ciuda unui 2016 nu foarte relevant din punct de vedere al zonei wearable, piața e în continuare interesantă și sunt companii care încearcă să vină cu produse noi. De exemplu un inel smart, pentru fitness, făcut din titanium și disponibil în două culori: slay gray și rose gold (că nu se putea fără roz) și care are și un LED a cărui funcție este să alerteze utilizatorul când bateria e pe terminate sau când se află în mijlocul unei sincronizări.

Cei ce l-au văzut și testat la CES 2017 spun că e construit bine, fiind extrem de ușor de purtat în ciuda unei dotări hardware ce incluse Bluetooth, accelerometru, optical heart rate monitor și baterie lithium-ion. Teoretic, la nivel funcțional Motiv Ring ar trebui să ofere cam ceea ce aduce o brățara Fitbit sau un Apple Watch, adică funcții care să monitorizeze somnul, activitatea fizică, bătăile inimii, caloriile arse sau kilometri parcurși.

Deocamdată inelul Motiv merge doar cu aplicația de iOS, poate că va veni și ceva de Android. Produsul încă nu e disponibil pentru vânzare, dar e deschis procesul de pre-order. Dacă vi se pare interesant, dați 199 USD.

Deși mi se pare o chestie interesantă, acum nu aș da 200 USD pe așa ceva. E prea avangardist și după experiența cu durabilitatea produselor wearable de la Jawbone și Fitbit, prefer să nu mă mai arunc cu capul înainte în zona asta.

Să iasă, să îl testăm și pe urmă decidem.Sau ne uităm la un mic handson făcut de alții

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep