HomeFeaturedFocusUn produs inedit de la Lenovo: New Glass C200

Un produs inedit de la Lenovo: New Glass C200

M-am tot chinuit să vă spun câteva detalii despre un nou produs pe care Lenovo l-a prezentat în cadrul CES-ului de săptămâna trecută. Cu puțină întârziere vă invit să faceți cunoștiință cu Lenovo New Glass C200, niște ochelari inteligenți pe care producătorul chinez îi targetează mai ales înspre utilizatorii comerciali din diferite domenii de activitate, cărora le oferă posibilitatea de a-și desfășura activitatea mai eficient, de a accesa mai rapid informații și de a se conecta mai ușor cu colegii și mai puțin înspre consumatorul casnic.

Totuși, New Glass C200 merită câteva momente de atenție, mai ales pentru că vorbim despre un dispozitiv smart glass care integrează două tehnologii de vârf, AR (realitatea augumentată) și AI (inteligența artificială). Practic, ochelarii permit utilizatorului să identifice diferite obiecte și să acționeze în consecință, oferindu-i acestuia o percepție mixtă, care combină realitatea cu realitatea augumentată.

Din punct de vedere tehnic, dispozitivul este compus din două părți: un ochelar mono-ocular, Glass Unit (foarte ușor și care folosește Linux ca platformă) și un dispozitiv extern, Pocket Unit, care se poate conecta la smartphone. În plus, există și platformă pe care Lenovo o dezvoltă în continuare și care are menirea de a lărgi aria de utilizare a acestui dispozitiv.

Este deocamdată doar un prim pas, însă sunt convins că vor dezvolta acest concept și că, pe viitor, în ciuda eșecului Google Glass, acest tip de dispozitive își va face apariția tot mai des în viața noastră.

via Lenovo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep