HomeFeaturedFocusWaze primeste optiunea de cautare vocala

Waze primeste optiunea de cautare vocala

Waze_1Waze_2

Cei ce folosesc soluția Waze pentru navigarea asistată de GPS au primit zilele acestea un update care aduce printre altele și posibilitatea de a folosi mai simplu aplicația (pe iOS și Android) prin intermediul comenzilor vocale. Google a anunțat că de acum e posibil să se introducă adresele pentru destinație folosind comenzi vocale, dictând numele străzii în limba maternă (pentru zonele unde acest lucru este activ) sau în engleză.

Altă adiție este reprezentată de opțiunea de căutare a informațiilor pe baza categoriei – hoteluri, centre comerciale, parcări din vecinătate etc. fără să fie nevoie să se specifice un nume, iar pentru fiecare sugestie să fie afișată și distanța relativă.

Waze_4Waze_3

Am observat că și în România soluția Waze este foarte folosită de către șoferi fiind o modalitate excelentă de a detecta din timp abuteiajele și de a obține variante de rute ocolitoare. Dacă pe drumurile naționale nu e neapărat o soluție salvatoare de timp și nervi, în orașe se poate dovedi de neprețuit.

Noile update-uri sunt disponibile în App Store (aici) și în Play Store (aici). Varianta de Windows 10 Mobile (disponibilă aici) nu a primit încă aceste îmbunătățiri.

Voi folosiți Waze pentru navigare? Iar dacă nu, ce soluții aveți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep