Xiaomi a prezentat un Mi Mix alb

1

Care arată foarte bine și care mă face să mă întreb a nu știu câta oară de ce producătorul chinez nu iese odată oficial și în piețele occidentale cu terminalele sale. Noua culoare, pe care Hugo Barra a caracterizat-o ca “pearl-like finish”, arată excelent pe designul inedit pe care Xiaomi Mi Mix l-a propus încă de la lansarea sa. Chiar dacă unii așteptau o dimensiune mai mică a acestui smartphone, iată că producătorul chinez alege să meargă pe același smartphone căruia îi schimbă doar culoarea. Aspectul fizic și specificațiile tehnice rămân aceleași.

Din păcate și disponibilitatea rămâne aceeași, adică doar pentru piața din China. Probabil că și prețul se va păstra neschimbat, dar asta nu ne ajută foarte mult.

Surprinde puțin această apatie a Xiaomi, care nu vine la un eveniment de mărimea CES-ului cu un produs nou și alege să aducă doar o versiune nouă de culoare la un produs mai vechi. Versiune care se zvonea de ceva vreme, așa că surpriza a fost oricum ușor știrbită. Sper să avem parte de ceva mai multă inițiativă din partea Xiaomi în anul care a început, deși startul pare să fi fost cam lent.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

  1. […] Se pare că producătorul chinez se întoarce din când în când la obiceiurile mai vechi. Și unul dintre ele, poate cel mai utilizat de Xiaomi într-o vreme, este acela al vânzărilor de tip flash. Ele presupun vânzarea direct în online a unui lot de telefoane. Parcă încercând să ne arată că nu suferă atât de mult pentru faptul că a pierdut poziția de lider și mai apoi podiumul topului producătorilor de smartphone de pe piața din China, Xiaomi vine și se împănează cu rezultatele unui flash-sale de Xiaomi Mi Mix alb. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code