HomeFeaturedFocusYahoo isi schimba numele in Altaba

Yahoo isi schimba numele in Altaba

Este vorba despre bucata din Yahoo care nu a fost vândută către Verizon și care include, printre altele, felia de 15% din acțiunile Alibaba și cei 35,5% din Yahoo Japonia, o entitate separată. Informația nu este deocamdată confirmată oficial de către Yahoo, însă compania a înregistrat în acest sens o cerere către Securities and Exchange Commission, instituția abilitată să acrediteze acest tip de operațiuni.

Dincolo de noua denumire de-a dreptul ciudată (ca să folosesc un termen blând), se pare că odată cu această schimbare compania se desparte și de o mare parte a membrilor board-ului, în frunte cu CEO-ul Marissa Mayer, cea sub a cărei domnie Yahoo a cunoscut un declin accentuat. Tot la nivel neoficial, există zvonuri care spun că Marissei Mayer îi va fi atribuit un rol în Verizon, unde va supraveghea integrarea și preluarea cât mai eficientă a bucății din Yahoo achiziționată de cel mai mare operator din Statele Unite.

Probabil că în momentul în care această schimbare va fi anunțată oficial vom afla și mai multe detalii despre viitorul celor care încă folosesc serviciile Yahoo. Și poate și o justificare a numelui. Va fi interesantă de urmărit.

via TechCrunch

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep