HomeEvenimenteCESZTE a prezentat oficial Blade V8 Pro si Hawkeye

ZTE a prezentat oficial Blade V8 Pro si Hawkeye

Încă din prima zi de CES avem câteva lansări interesante pe zona de smartphone. Producătorul chinez ZTE a prezentat două modele, Blade V8 Pro și Hawkeye. Dacă despre ZTE Blade V8 Pro am discutat chiar ieri și am cam acoperit toate detaliile tehnice, Hawkeye aduce un aer de inovație pe segmentul telefoanelor inteligente. O să mă opresc totuși puțin și asupra lui Blade V8 Pro. În primul rând pentru că se confirmă și la nivel oficial disponibilitatea sa în Europa. Chiar dacă în primă fază el va ieși din China pe piața din Statele Unite și Bătrânul Continent se va bucura de prezența acestui smartphone. Și știți teoria mea care spune că un număr cât mai mare de telefoane, de opțiuni, este în beneficiul consumatorului final. Așa că salut această decizie a ZTE.

Apoi pentru că apar două detalii tehnice în plus față de ceea ce știam deja despre ZTE Blade V8 Pro. Display-ul său de 5,5 inchi este protejat de o sticlă 2.5D, pentru un efect de ecran curbat. Poate că asta explică fotografia postată de un oficial ZTE acum două zile, cu un terminal cu ecran ce părea curbat, care a pus pe jar entuziaștii și presa de specialitate. Mai avem de asemenea un senzor pentru citirea amprentei digitale, plasat în butonul fizic home.

Apare chiar și o informație legată de prețul acestui smartphone, care este unul destul de atractiv. ZTE Blade V8 Pro este disponibil la precomandă în Statele Unite pentru 229 dolari. Asta ne lasă să ne facem cât de cât o impresie despre prețul său valabil în Europa.

ZTE Hawkeye este cumva răspunsul la studiul pe care producătorul chinez l-a lansat cu ceva vreme în urmă, atunci când a întrebat utilizatorii cum văd ei un smartphone ideal, în ce direcție ar trebui să evolueze aceste dispozitive. A ieșit un telefon care va fi propus spre finanțare publică, cu câteva trăsături inedite. Una dintre ele ar fi abilitatea de a urmări și monitoriza privirea utilizatorului. Nu este ceva total nou în zona de smartphone, dar poate fi aplicată diferit de către ZTE. Rămâne de văzut. Mai avem de asemenea un spate autoadeziv. Nu îmi dau seama exact ce înseamnă asta și pe ce suprafețe poate fi lipit ZTE Hawkeye, dar sună destul de incitant. Chiar sunt curios să văd cum se va aplica în viața reală acest feature.

ZTE Hawkeye va putea fi precomandat la un preț de 199 dolari. Deocamdată nu prea există detalii de natură tehnică despre acest smartphone. Chiar producătorul oferă doar câteva indicii, spunând că se așteaptă la un smartphone cu ecran full HD de 5,5 inchi, un sistem dual camera, un acumulator de capacitate mare și senzor de amprentă. Însă lasă loc de schimbări prin felul în care formulează. Oricum, telefonul este programat să apară în septembrie, deci multe se pot întâmpla.

via ZTE

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep