HomeEvenimenteCESZTE Blade V8 prezentat oficial

ZTE Blade V8 prezentat oficial

Încă de când producătorul chinez a prezentat modelul ZTE Blade V8 Pro am spus că probabil că este doar primul membru al unei serii și că urmează și alte terminale. Iată că Blade V8 își face apariția și, partea cea mai frumoasă, în ciuda zvonurilor care îl dădeau ca fiind varianta pentru piața din țara natală, China, se pare că până la urmă va ajunge și în Europa. Chiar oficialii companiei au confirmat piețele din Germania și Spania, undeva în luna martie. Probabil că se va găsi și în alte țări europene, cine știe, poate vom fi și noi norocoși.

ZTE Blade V8 este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 435 (cu procesor octa-core), ajutat de o memorie RAM de 2 GB și cu o capacitate internă de stocare de 16 GB. Toate ascunse în spatele unui display full HD (1080p) de 5,2 inchi. Telefonul pare a se adresa celor pasionați de fotografii, oricare ar fi genul acestora, pentru că vine cu o cameră frontală dedicată selfie-urilor, cu senzor de 13 megapixeli și dotată cu flash. Pe partea din spate avem un sistem dual camera cu un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli, capabil să înregistreze fotografii 3D.

Un acumulator de 2730 mAh, conectivitatea LTE și un senzor pentru citirea amprentei digitale formează restul configurației acestui smartphone.

Pentru entuziaști va exista și o variantă cu memorie RAM de 3 GB și capacitate internă de stocare de 32 GB. Deocamdată nu se cunosc informații legate de preț despre niciuna dintre versiunile lui ZTE Blade V8.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep