HomeMobileAndroidZvon: Samsung Galaxy S8 copiaza Microsoft si ar putea avea o functie...

Zvon: Samsung Galaxy S8 copiaza Microsoft si ar putea avea o functie similara Continuum de pe Windows 10 Mobile

Samsung-Galaxy-S8-Continuum-PC-feature-01

2017 începe cu o serie de zvonuri noi despre viitorul Samsung Galaxy S8, iar cel mai interesant mi se pare cel legat de posibilitatea prezenței unei opțiuni similare Continuum for Phones, livrată de Microsoft în Windows 10 Mobile. Pe baza imaginii de mai sus, teoretic provenind de la o prezentare Samsung despre Galaxy S8, coreenii ar pregăti o opțiune ”Desktop Experience” pentru viitorul flagship, prevăzut să fie lansat abia în aprilie 2017.

Se pare că va fi posibil ca Samsung Galaxy S8 să poată fi conectat cu un monitor extern, iar împreună cu o tastatură și un maus wireless să poată fi transformat într-un fel de PC. Adică exact ceea ce a propus Microsoft pe Windows 10 Mobile acum 2 ani.

Dacă e adevărat și Desktop Experience ajunge pe Galaxy S8 atunci Samsung va trebui să aducă o interfață nouă, care să permită într-adevăr folosirea telefonului ca și PC. După cum știți cu siguranță, Android-ul pe ecrane mari (tablete, televizoare, laptop-uri) e o glumă în ceea ce privește experiența de utilizare. Nu poți pur și simplu să folosești aceleași aplicații de pe telefon, pe o rezoluție de monitor/TV.

Aparatul din imaginea de mai sus nu pare să fie Galaxy S8 și Desktop Experience poate să fie apanajul altui model. Poate cu Android sau poate și cu Android și cu Windows 10 Mobile.

Sunt extrem de curios cum ar reacționa piața la un aparat cu un Desktop Experience pe Android versus Continuum for Phones. Voi ce credeți?

via: AWP

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep