HomeFeaturedFocusS-a lansat ABBYY FineReader 14 cu instrumente avansate de editare si colaborare

S-a lansat ABBYY FineReader 14 cu instrumente avansate de editare si colaborare

abby

De curând ABBYY a lansat versiunea 14 a suitei sale OCR (optical character recognition) cu câteva funcții noi create special pentru a accelera eforturile de transformare digitală ale companiilor moderne. FineReader 14 combină motorul de recunoaștere optică a caracterelor cu o soluție avansată de editare a PDF-urilor și funcții de comparare pentru documente.

Cu ajutorul noului pachet, utilizatorii din zona de business pot să realizeze mai ușor majoritatea operațiilor de creare și editare a documentelor (fie că sunt create prin scanarea unora de pe hârtie, fie că sunt create direct în format digital), incluzând aici conversia, adăugarea de comentarii și compararea documentelor, toate acestea dintr-o singură interfață grafică.

Conform unui studiu IDC făcut în SUA, 65% din companii încă sunt dependente de informațiile de pe hârtie, transformarea lor în format digital fiind una din direcțiile prioritare de dezvoltare, iar soluția ABBYY FineReader 14 vine să ofere mijloacele de realizare a acestui deziderat.

Printre elementele noi din ABBYY FineReader 14 se numără:

  • Conversia rapidă și la calitate maximă a PDF-urilor și documentelor de pe hârtie în format editabil, ușor de folosit.  Soluția OCR din ABBYY FineReader 14 permite salvarea informațiilor către Word, Excel®, PowerPoint® și PDF,cu păstrarea tuturor caracteristicilor de formatare din documentul original.
  • Editare și colaborarea pe PDF: FineReader 14 este o soluție all-in-one pentru lucrul cu documente PDF sau scanări ale celor de pe hârtie, aducând acum opțiuni avansate de editare și management pentru pagini, editarea de conținut, review, căutare, protecție prin semnătură digitală.
  • Comparația între documente: Noua funcție “compare documents” detectează și evidențiază schimbările relevante între două versiuni ale aceluiași document, indiferent de formatul în care el este deschis/folosit: PDF, Word, JPG, etc.
  • Integrarea OCR în instrumentele de management pentru PDF-uri: FineReader 14 poate folosi același motor de detecție OCR și pentru transformarea în format editabil a PDF-urilor protejate.
  • Suport de recunoaștere OCR pentru 190 de limbi: noua versiune are suport pentru 190 de limbi, inclusiv cea română.

Într-un astfel de context, noua versiune ABBYY FineReader vine ca o continuare binevenită a seriei, oferind extensii utile pentru o gamă variată de utilizatori din mediul de afaceri, academic și nu numai.

Detalii mai multe pot fi găsite aici. Cine dorește poate să descarce și să testeze versiunea de încercare – chiar vă recomand să faceți asta ca să vă lămuriți dacă soluția vă este utilă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep