HomeFeaturedFocusAu iesit la iveala primele preturi europene pentru Moto G5

Au iesit la iveala primele preturi europene pentru Moto G5

Telefonul este așteptat să fie prezentat în cadrul MWC 2017. Am văzut deja câteva specificații tehnice ale lui Moto G5, acum au ieșit la iveală și prețurile pentru Europa ale acestui viitor smartphone. Evident, sursa informațiilor nu este oficială, dar, dacă este să ne luăm după istoricul ei, pare destul de credibilă. Însă, înainte de a trece la detaliile comerciale, trebuie să vă trec în revistă și câteva informații tehnice care au apărut în plus, față de ceea ce știam deja despre acest terminal.

În primul rând, la nivel de chipset, zvonurile converg înspre un Qualcomm Snapdragon 430 cu procesor octa-core de 1,4 GHz (Cortex-A53). Apoi, se confirmă prezența versiunii 7.0 Nougat de Android. La nivel de acumulator, capacitatea pare a fi de doar 2800 mAh, nu 3000 mAh cum se spunea până acum. Și, destul de important, este în continuare liniște atunci când vine vorba despre senzorul pentru citirea amprentei digitale, a cărui lipsă ar reprezenta clar un minus pentru dispozitiv, mai ales prin comparație cu principalii competitori.

Revenind la prețurile europene care sunt zvonite pentru Moto G5, acestea se pare că vor porni de la 189 euro pentru versiunea cu memorie RAM de 2 GB și capacitate internă de stocare de 16 GB. Aceeași sursă (Roland Quandt), dă un preț de 209 euro pentru varianta care duce memoria RAM la 3 GB, dar păstrează stocarea de 16 GB. Din speculațiile anterioare s-a conturat și o versiune cu 3 GB de RAM și memorie internă de 32 GB, care încă nu are un preț.

În mod evident, vorbind despre informații neconfirmate oficial, o să vă îndemn să le priviți și cu o doză de scepticism. Până la momentul lansării, pot apărea surprize.

via Roland Quandt

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep