HomeFeaturedFocusSpecificatii complete LG Watch Style si LG Watch Sport

Specificatii complete LG Watch Style si LG Watch Sport

Cele două ceasuri smart produse de LG în strânsă colaborare cu Google, au fost prezentate oficial odată cu versiunea nouă a sistemului de operare pentru wearables, Android Wear 2.0. Așa că este un moment oportun să trecem în revistă specificațiile tehnice complete ale celor două dispozitive, cu atât mai mult cu cât deja au apărut materiale video cu ele. V-am arătat chiar noi un review video realizat de către Android Central pentru LG Watch Sport. De asemenea, o să atingem puțin și câteva detalii comerciale, mai ales pe cele legate de preț. La nivel de disponibilitate, lucrurile nu sunt încă foarte clare.

LG Watch Style vine cu un display rotund P-OLED de 1,2 inchi, cu rezoluție de 360 x 360 pixeli, în spatele căruia pulsează un chipset Snapdragon Wear 2100, ajutat de o memorie RAM de 512 MB și de o capacitate internă de stocare de 4 GB. Acumulatorul are o capacitate de 240 mAh și, așa cum îi stă bine unui ceas, se poate încărca wireless. LG Watch Style are o certificare IP67 și, la nivel de conectivitate, oferă suport pentru WiFi și Bluetooth. Prețul său de vânzare este de 249 dolari pentru varianta argintie și 279 dolari pentru cea Rose Gold.

LG Watch Sport este clar fratele mai mare și mai potent. Vine echipat tot cu un display rotund de tip P-OLED, însă de 1,38 inchi și 480 x 480 pixeli. Același chipset Snapdragon Wear 2100 este ajutat acum de o memorie RAM de 768 MB. Capacitatea internă de stocare este tot de 4 GB, însă acumulatorul este de 430 mAh. Și la nivel de certificare avem un pas în față, acum vorbim despre un IP68. Ca și senzori și conectivitate, lucrurile sunt evident mult mai bune. Avem Bluetooth, Wi-Fi, LTE, GPS, NFC, barometru sau senzor pentru măsurarea pulsului.

Evident, și prețul este mai mare. 349 dolari costă LG Watch Sport. Toate prețurile sunt valabile pentru piața din Statele Unite, acolo unde cele două ceasuri vor deveni disponibile chiar de mâine. Canada, Rusia, Arabia Saudită, Coreea de Sud, Taiwan, Africa de Sud sau Marea Britanie mai apar pe lista piețelor pe care acest produs va fi disponibil oficial, fără un termen foarte clar însă. Sper ca Europa să fie mai bine reprezentată pe această listă în viitor.

via AndroidPolice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep