HomeFeaturedFocusAsa o sa arate interfata Neon a urmatorului Windows

Asa o sa arate interfata Neon a urmatorului Windows

windows10design

Într-un update de Windows 10 ce va fi disponibil undeva după jumătatea lui 2017, interfața sistemului de operare va beneficia de un nou aspect, mai finisat. În cadrul evenimentului Windows Developer Day, transmis în direct ieri seară, Microsoft a prezentat puțin din ”Project Neon” și ne-a lăsat să vedem imaginea de mai sus. Dacă vi se pare familiar conceptul, nu vă înșelați, la fel arată acum și MacOS Sierra, respectiv Android 7 Nougat.

Uitați mai jos ca să vă convingeți:

macos-sierra-siri-screenshot

Mie unul îmi place ideea de transparență în meniuri, iar Neon va face ca interfața Windows 10 să arate mult mai fain în ideea că vor fi diferențe cât mai mici în ceea ce privește aspectul ferestrelor aplicațiilor. Totodată Neon va fi centrat și pe ideea de 3D promovată de Microsoft cu Windows 10 Creators Update și HoloLens plus funcțiile din Windows 10 Mobile.

Cel mai probabil că mai multe detalii despre Neon vor fi prezentate la conferința Build, programată la începutul lunii mai în Seattle. Tot acolo o să avem și o imagine mai clară a Windows 10 Creators Update.

Oricum, schimbarea e bună și mă bucură să văd că Apple, Google și Microsoft fac ”schimb” de chestii faine în sistemele lor de operare. Ca să nu zic că se copiază unii pe alții …

via windowscentral

via

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep