HomeEvenimenteCateva detalii despre editia a VI-a a FII Practic

Cateva detalii despre editia a VI-a a FII Practic

FII Practic este un proiect organizat de Facultatea de Informatică Iași împreună cu Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni, care a ajuns anul acesta la cea de-a VI-a ediție. Evenimentul revine în forță, pregătit să le ofere elevilor și studenților pasionați de IT&C, project & bussiness management cunoștințe noi, prin intermediul unor training-uri susținute de persoane cu experiență, atât din mediul academic, cât și din cel corporatist. Totodată, proiectul promovează educația non-formală prin îmbinarea celor două medii.

Ediția de anul acesta va cuprinde unsprezece arii: Front-End și Back-End Development, Android, Baze de date, Cloud, Quality Assurance, Design Grafic, 3D Modelling, Business Analysis, Project Management și Agile. La fel ca în anii trecuți, sunt organizate și cele două evenimente conexe, FII Practic Conference și FII Practic Hackathon. FII Practic Conference este un eveniment format din trei sesiuni de training-uri, desfășurate pe parcursul unei singure zile, vor avea loc prezentări non-tehnice, din aria soft-skills, adiacente domeniului IT FII Practic Hackathon va avea o durată de 24 de ore, pe parcursul cărora participanții vor colabora în echipe, cu scopul de a realiza aplicații cu un impact major în rezolvarea diverselor probleme care pot apărea în comunitate.

Cele șase sesiuni de training-uri se vor desfășura în week-end-urile din perioada 4 Martie – 9 Aprilie 2017 în incinta Facultăţii de Informatică  Iași (Corpul C al Universitaţii Alexandru Ioan Cuza). Pe parcursul acestor săptămâni cursanții vor aplica practic cele învățate prin intermediul unor proiecte ce se vor face sub îndrumarea trainerilor. Aceștia vor beneficia și de diplome semnate de către domnul Decan al Facultăţii de Informatică Iaşi, preşedintele ASII, coordonatorul proiectului FII Practic şi de responsabilii pentru fiecare arie. Mai mult decât atât, cei mai buni trei participanți din cadrul fiecărei arii vor primi atât o diplomă în care se menționează distincția acordată, cât și premii specifice fiecărei arii.

Toți cei interesați să participe se pot înscrie în perioda 30 Ianuarie – 24 Februarie 2016, accesând site-ul FII Practic, unde se pot completa formulare pentru fiecare arie și găsi mai multe informații. Pentru cele mai noi detalii legate de proiect, puteți urmări pagina de Facebook.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep