HomeFeaturedFocusCateva detalii neoficiale despre Huawei P10 Lite

Cateva detalii neoficiale despre Huawei P10 Lite

Se apropie momentul în care familia P10 de la Huawei va vedea lumina zilei în mod oficial și, aproape automat, încep să abunde și înformațiile despre terminalele care vor face parte din această familie. Ne ocupăm acum puțin de Huawei P10 Lite, cel care va duce mai departe performanțele extrem de bune de vânzări ale lui P8 Lite, continuate mai apoi și de Huawei P9 lite, telefoane care s-au mișcat și se mișcă în continuare extrem de bine în ofertele de vânzări ale operatorilor.

Foarte multe lucruri despre modelul P10 Lite nu se cunosc deocamdată. Singurele informații care au  ieșit la iveală, lucru datorat unei vizite în Geekbench, sunt legate de chipset-ul de pe acest telefon. Se pare că un Kirin 655 (procesor octa-core de 1,7 GHz) va motoriza acest terminal, ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Sistemul de operare va fi un Android 7.0 Nougat.

Detalii puține însă suficiente pentru a ne arăta cu mare pas în față pentru linia de telefoane cu care Huawei a evoluat destul de bine în zona de mid-range. Asta în eventualitatatea în care aceste informații se dovedesc a fi valabile, moment în care P10 Lite se va plasa practic la intersecția dintre mid-range și high-end.

Și, ca o paranteza personală, poate cu ocazia apariției oficiale a lui P10 Lite, formalizează și Huawei modul de scriere al denumirii acestui smartphone. Am avut P8lite, P9 lite și acum se pare că trecem la P10 Lite.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep