HomeFeaturedFocusVa avea Huawei P10 Plus 8 GB de memorie RAM?

Va avea Huawei P10 Plus 8 GB de memorie RAM?

Informațiile sunt contradictorii în această direcție, însă un magazin online chiar din Europa a listat o variantă de Huawei P10 Plus cu memorie RAM de 8 GB. Asta ar reprezenta o lovitură de imagine pentru producătorul chinez, pentru că numărul terminalelor cu o asemenea cantitate de memorie RAM este încă destul de mic. Bine, până la confirmarea acestor informații mai este drum lung și date fiind informațiile contradictorii, care se bat cap în cap, asupra sursei planează o umbră de îndoială. Pe care, cel puțin din punctul meu de vedere, doar un anunț oficial o va risipi. Asta cu atât mai mult cu cât pagina pe care a fost listat P10 Plus a dispărut între timp.

Dincolo de memoria RAM a lui Huawei P10 Plus, despre care știam până acum că va fi de 4 GB sau de 6 GB (chipurile există două variante ale acestui smartphone), mai este cel puțin un detaliu la care sursa se contrazice cu alte zvonuri. Ecranul de 5,5 inchi al lui Huawei P10 Plus avea, până acum, o rezoluție QHD. Sursa noastră specifică o rezoluție full HD, la aceeași dimensiune.

Un alt detaliu interesant care reiese din această listare a lui Huawei P10 Plus este prețul terminalului, valabil pentru Europa. Și de fapt aici este aspectul interesant al acestui material. Dacă e să ne luăm după aceste informații, se pare că Huawei P10 Plus va costa 799 euro. Nu pot să îl apreciez acum, până nu avem o configurație completă și mai ales oficială, însă este destul de sus. Dacă toate caracteristicile telefonului justifică acest preț, atunci Huawei s-a plasat în zona flagship-urilor premium, acolo unde bătălia este destul de dură. Va fi interesant de urmărit!

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep