HomeFeaturedFocusFlash sale de Xiaomi Mi Mix si alte fapte de vitejie

Flash sale de Xiaomi Mi Mix si alte fapte de vitejie

Se pare că producătorul chinez se întoarce din când în când la obiceiurile mai vechi. Și unul dintre ele, poate cel mai utilizat de Xiaomi într-o vreme, este acela al vânzărilor de tip flash. Ele presupun vânzarea direct în online a unui lot de telefoane. Parcă încercând să ne arată că nu suferă atât de mult pentru faptul că a pierdut poziția de lider și mai apoi podiumul topului producătorilor de smartphone de pe piața din China, Xiaomi vine și se împănează cu rezultatele unui flash-sale de Xiaomi Mi Mix alb.

În mod aproape evident, nu se specifică deloc despre ce număr de telefoane este vorba, se spune doar că s-au vândut în câteva secunde. Este posibil, mai ales la o piață ca cea din China și la un număr mic de telefoane. E drept, Xiaomi Mi Mix este un terminal atractiv, mai ales cel în culoarea albă. S-a vândut varianta cu 4 GB de RAM și stocare de 128 GB, la un preț de aproximativ 510 dolari. Producătorul chinez promite că va apărea și versiunea albă cu 6 GB de RAM și stocare de 256 GB (cu un preț estimat de aproximativ 580 dolari).

Tot Xiaomi pare să fi accelerat puțin dezvoltarea de chipset-uri proprii, sub numele Pinecone. Acestea vor fi rezultatul unei companii deținute împreună de Xiaomi și Leadcore (un producător de chipset-uri de linia a doua), în cote egale. Se pare că există deja două chipset-uri, Pinecone 1 și Pinecone 2, ambele cu procesoare octa-core . Pinecone 2 are chiar patru nuclee Cortex-A73, fiind cel mai puternic dintre cele două.

De lăudat ambele manevre ale Xiaomi, mai ales aceasta a doua, cu chipset-urile proprii, însă mă așteptam la fapte de vitejie mai serioase. Cum ar fi atacarea la modul oficial (și cu telefoane în ofertă) a piețelor occidentale. Când vine vorba despre acest pas, Xiaomi nu mai pare o companie chiar atât de curajoasă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep