HomeFeaturedFocusMeizu M5s apare in imagini

Meizu M5s apare in imagini

Este vorba despre un  smartphone care pare destul de aproape de lansarea oficială. Pe lângă cele două imagini care au ajuns în atenția opiniei publice, avem și detalii tehnice legate de configurația pe care o va propune Meizu M5s, informații provenite dintr-o vizită recentă făcută la TENAA, pentru certificările de rigoare care să îi permită vânzarea pe piața din China. Așa că avem o imagine destul de completă despre acest terminal, la care se adaugă și câteva detalii/speculații legate de un posibil preț de vânzare. Suficiente date pentru a putea intui cât de atractiv va fi Meizu M5s în momentul anunțului oficial.

Telefonul este construit în jurul unui chipset MediaTek MT6753, cu procesor octa-core de 1,3 GHz, care ticăie în spatele unui display HD (720p) de 5,2 inchi. La nivel de memorii, se disting trei variante: una cu 2 GB de RAM și stocare internă de 16 GB, una cu memorie RAM de 3 GB și memorie internă de 32 GB și una de top, cu 4 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB. Camerele foto sunt de 13 și respectiv de 5 megapixeli, sistemul de operare este un Android 6.0 Marshmallow, iar capacitatea acumulatorului este de 2930 mAh. Un senzor pentru citirea amprentei digitale pare a fi integrat în butonul fizic home.

La nivel de prețuri, se pare că se va porni de la aproximativ 145 dolari, preț valabil pentru piața din China, pentru versiunea cu 2 GB de RAM și stocare de 16 GB. Destul de atractiv, cu șanse de a prinde la publicul atent cu bugetul alocat pentru achiziția unui smartphone. De văzut însă și care va fi disponibilitatea lui Meizu M5s.

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep