HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Sony Xperia X (2017)

FOTO: cum arata Sony Xperia X (2017)

Cum se apropie cu pași mari MWC-ul de la Barcelona, ies la iveală tot mai des și materiale neoficiale despre produsele care vor fi lansate acolo. Și dincolo de specificații și informații comerciale, au luat amploare și aparițiile de fotografii, fie ele de presă (generate pe calculator) sau cu telefonul real. Un astfel de erou care a ajuns în atenția opiniei publice este și Sony Xperia X (2017), pe care unii îl mai numesc și Sony Xperia X2, despre care se spune că va fi arătat de producătorul nipon cu ocazia celui mai important târg al industriei de smartphone. Sony a promis că va arăta patru terminale noi la MWC, așa că sunt șanse foarte mari ca acest Xperia X să fie unul dintre ele.

Cum detaliile tehnice nu însoțesc această fotografie (și nici nu au fost speculate sau leak-uite până acum), ne vom opri asupra designului și vom remarca un pas îndrăzneț făcut de Sony, pe care se pare că și alți producători și l-au asumat. Aceala de a exploata cât mai eficient suprafața frontală a terminalului, pentru a avea un display cu margini cât mai subțiri. Practic, unul dintre eforturile producătorilor de telefoane smart pare a fi integrarea unui display cât mai mare, într-un corp cât mai mic.

De aici și renunțarea la logoul frontal Sony, care, cel mai probabil se va regăsi pe partea din spate. Cum de obicei când vorbim de telefoane Sony, vorbim despre o supraevaluare la nivel de preț, sunt destul de rezervat în a mă entuziasma. Aștept detaliile oficiale și un preț de vânzare pentru a decide cât de atractiv este Sony Xperia X (2017).

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep