HomeFeaturedFocusHonor 6X primeste update-ul de Android Nougat

Honor 6X primeste update-ul de Android Nougat

Atunci când Huawei a prezentat oficial modelul Honor 6X, o parte dintre cei pasionați de lumea dispozitivelor mobile a sărit în sus, deranjată de faptul că terminalul lansat la finalul anului trecut nu a beneficiat de cea mai recentă versiune de Android, Nougat, care începuse deja să fie prezentă la numele cu pretenții. Iată că producătorul chinez a remediat acest lucru destul de repede și a anunțat că a început livrarea update-ului de Android 7.0 Nougat cu EMUI 5.0 peste.

Informația ar trebui să fie interesantă și pentru utilizatorii actuali sau viitori din Europa, știut fiind faptul că Honor 6X este disponibil oficial și pe Bătrânul Continent. Și, după părerea mea, raportul preț/specificații pe care îl propune este unul atractiv și în Europa.

Dacă tot am vorbit despre acest smartphone, vă propun să urmăriți și un video în care Honor 6X este supus unor teste de zgâriere, de îndoire și altor torturi fizice. O face JerryRigEverything pe canalul său de YouTube specializat în astfel de teste. Nu intru în detalii, materialul de mai jos este suficient de grăitor despre cât de mult rezistă acest terminal și cam care sunt șansele sale de supraviețuire în cazul unui accident nefericit.

via AndroidPolice

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep