HomeFeaturedFocusFOTO: Huawei P10 in versiunea neagra

FOTO: Huawei P10 in versiunea neagra

De bine ce v-am spus despre avalanșa de fotografii încă neoficiale ale terminalelor care sunt foarte aproape de anunțul oficial, uite că mai apare una. Versiunea neagră a lui Huawei P10 este prezentată într-o fotografie de presă generată pe calculator. Poza ne lasă să vedem telefonul pe toate fețele și lateralele, așa că se pare că nu vom mai avea secrete din acest punct de vedere în momentul lansării oficiale. Cu atât mai mult cu cât sursa acestei fotografii este celebrul leakster Evan Blass, care are un istoric pozitiv în ceea ce privește corectitudinea informațiilor prezentate.

Spre deosebire de Sony Xperia X (2017) pe care l-am văzut ceva mai devreme, aici se cunosc și destule detalii tehnice ale telefonului. Până la urmă chiar și Huawei a făcut ceva teasing oficial pentru P10, iar din surse neoficiale sau la nivel de speculații, s-a cam cristalizat toată configurația sa. Se pare că telefonul va avea un display QHD de 5,2 inchi, un chipset Kirin 960 cu procesor octa-core de pânăla 2,4 GHz, o memorie RAM care va putea fi de 6 GB sau de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 32, 64 sau 128 GB (probabil vor fi versiuni dedicate unor piețe), sistemul dual camera Leica cu doi senzori de 12 megapixeli, camera foto frontală de 8 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale și un Android 7.0 Nougat.

În ceea ce privește designul, din fotografie ne putem da seama că cei de la Huawei au rămas destul de aproape de forma și liniile de anul trecut, cel al lui Huawei P9, un telefon care s-a bucurat de destulă apreciere în rândul fanilor, parte din ea tocmai aspectului. Sunt curios cum va digera publicul această strategie. Oricum, ca notă personală, mi se pare mai eficient un senzor de amprentă plasat pe spatele telefonului, decât unul integrat în butonul fizic home.

via @evleaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep